Tiden begynder at rinde ud at vi forlader Ten North i Tamarindo. Vores sidste destination er hotel Presidente i San José hvor vi også startede det hele. Vi havde besluttet os for at spise morgenmad tidligt køre afsted mod storbyen. Ruteplanen siger 259 kilometer og lidt over 4 timer. Men det har vi jo lært os her i landet. Denne rute var dog med gode veje og jo tættere San José vi kom jo bedre blev de. Det sidste stykke på betalingsveje.

Vi gjorde holdt ved den søde dame der solgte kunst og fik handlet lidt mere. Hun var glad for at se os igen og vi var glade for at kunne støtte og selvfølgelig spare penge i forhold til de opskruede priser i turistbyerne.

Med lidt tissepause en kop kaffe og tankning af bil var vi fremme ved hotel Presidente kl. 13.30 og kunne tømme bilen så den kunne blive hentet senere på dagen. Du milde himmel vi var landet lige midt i en storby med det sådan en bringer med sig.