Der er mange kontraster i Costa Rica og Tamarindo er en af dem. Vi er kommet fra stille og rolige omgivelser hvor der er stille klokken 20 hver aften. Det er så noget anderledes i Tamarindo som må siges at være at sammenligne med Ibiza. En strand og badeby hvor priserne er skruet op, strandsælgere og alverdens ting og sager. Det sælges solbriller og du tilbydes marijuana af samtidig. Det kan lugtes overalt i byen. Om aften forvandles den til en stor unga-bunga-fest og den ene bar efter den anden kæmper om at spille højest.

Der er en hovedfærdselsåre ind til byen og der er kø begge veje. Vi var booket ind på en godt lille hotel Ten North midt i byen. Et lille fint sted med 16 værelser, en pool i midten af det og et lille relax område med strandsand.

Alle priser er skruet op i forhold til de andre steder vi har været. Den lille krukke vi købte på vejen hertil for 5 mill, sælges i byens kunstbutikker for ikke under 15 mill. Bortset fra ung-bunga-festen så rummer byen en lang god strand hvor surfing er det store hit. Bølgerne kan også blive ganske høje. Her tidevand og det er vildt at se hvor hurtigt det skifter. Om aften stimler folk til stranden for at se solen gå ned i Stillehavet.