Samara Palm Lodge er ejet af Brigitte fra Schweiz og Lothar fra Tyskland hvilket også afspejlede sig på gæsterne. Der var mange gæster fra Tyskland. Nu var det tid til at tjekke ud, men nåede lige en tur på savannen for at kigge efter fugle. Den savanne/mark har mange fugle der kommer forbi. Det er blevet til Black hawk(sort våge), black vulture(ravnegrib), crested caracara(stor caracara), laughing falcon(latterfalk), tricolored heron(trefarvet hejre), og en masse andre småfugle.

Pakket, klar og Auf Wiedersehen til Brigitte turen går nu mod Tamarindo. Det vare meget fristende at tage kystvejen, men den skulle tilsyneladende være en grusvej og estimeret til +3 timer så vi valgte de lidt større veje gennem Nicoya og Santa Cruz. Et enkelt stop på vejen ved Guaitil Artesanía Tienda en ældre indianerne kvinde solgte os en lille krukke til 5 mill(50,-kr).