Endnu en aktivitets morgen-formiddag. Tidligt afsted mod Monteverde Cloud Forest Biological Preserve som kun ligger 4 kilometer fra vores hotel. Det var let at komme dertil og der findes en official parkeringsplads før man når helt frem til reservatet. Der går shuttelbus til indgangen og adgang til området koster $25 per person.

Området er godt opmærket med skilte og det er let at finde rundt. Vi lagde ud på Sendero Camino og tog en afstikker henover området eneste hængebro som er 100 meter lang. Den er fin at gå over og gynger ikke så meget som de andre vi har gået på. Det skyldes måske er der er to pyloner på vejen over som går den lidt mere stabil. Fin udsigt over trætoppene. Efter broen kom vi tilbage på Sendero Camino som ender ud i Sendero La Ventana hvor der igen er mulighed for en lille afstikker ud til en udsigtsplatform. Det er på toppen hvor kontinentpladerne mødes. Udsigt er så meget sagt. Det er i 1600 meters højde og over skyerne, så sigtbarheden er ikke meget mere end 40-50 meter.

Stien retur var via Sendero Nuboso B. Det er helt fantastisk at gå mellem skyer, høje træer, regnskov og en del lyde. Det var ikke så let at få øje på noget, men så var den der alligevel.

Resplendent Quetzal er en fantastisk flot fugl som vi havde håbet på at se. Du kan se flere eksemplarer på Google. Der var flere guides der havde opstillet deres store kikkerter, så det var muligt at få et lille glimt af den flotte fugl.

Sidste etape af den store tur var ad Sendero Nuboso A som sluttede ved indgangen. Det var dog ikke helt slut for det blev til endnu en afstikker af Sendero Cuecha hvor et vandfald viste sig fra den gode side.

Det blev til en god morgentur på omkring 7 kilometer af stier, op af bakke og ned af bakke.