Vi fik hotellet til at reservere plads for os så vi kunne komme ud at ride. Det eneste vi vidste var at vi skulle ride en basis tur og den ville vare 2 timer. Vi havde selv fundet nogle steder med benyttede Silvatica som hotellet anbefalede os. Det kostede $45 pr. person.

Vi kom frem lidt før aftalt tidspunkt og guiden Flavio og hestene var klar. Til vores store overraskelse var det kun os der skulle med, så vi slap for en stor gruppe. Efter en kort forklaring om hvordan man starter, stopper og sætter i bakgear var det tid til afgang.

Det var en god blanding af skjulte stier i skoven og lidt åbent landskab med udsigt til Pacific ocean. Til tider var det ret stejlt både op og ned, men instrukserne virkede og hesten gjorde som den skulle. Den kendt ruten så den lod nok som om det var os der styrede.

Ruten gik meget på kryds og tværs men alt foregik inden for det gule område på kortet.

Det er ikke så let at finde, men der er skilt ved vejen hvor man skal op af en lille stejl grusvej. Der er parkering og lige efter findes et lille sted hvor hestene står og der er afgang derfra. Bemærk at der skal reserveres på forhånd.