Så måtte vi forlade Selva Verde, men det var jo også en del af planen. Afgang kl. 11.00 med retning mod Volcano Lodge & Thermal Experience i området Arenal.

Undervejs måtte vi gøre stop i en våbenbutik, man skal jo være beredt i Costa Rica. Vi havde ikke fået vores kikkert med, og det er et must når man er på tur. Med denne lille afstikker og en frokost på vejen kunne vi fortsætte mod Arenal. Noget af ruten gik lidt op og ned af vulkanskråningen, så der var mange fine views og flot natur.

Næsten fremme kører vi gennem byen La Fortuna som nok er hvad man kan kalde centrum for aktiviteter rundt om vulkanen Arenal. Der er alt hvad man kan tænke sig. River rafting, mountainbike ture, zipline, mange forskellige vandreture, kanosejlads og hængerbroer i trætoppene. Det er kun et spørgsmål om hvor meget adrenalin man vil have ud af det.

Byen rummer også meget lokalt liv, så det er en skøn blanding af turister på gennemrejse og lokale der skal have dagen til at fungere.

Vi var fremme ved vores nye bestemmelsessted 13.30, så vi måtte gå en lille tur på stien rundt på området hvor vi kunne se fugle, planter og træer inden vores værelse var klart.

La Fortuna med vulkanen Arenal i baggrunden