Godt at få fod på egen speeder. En fin køretur fra National biludlejning til Selva Verde Lodge.

Et lodge som ikke ser ud af noget fra vejen, men så snart man er trådt gennem receptionen og ud på den anden side er man i regnskoven. Et hyggeligt sted som har små bække og en flod der passerer forbi. Der er et sted hvor man kan studere en hel del. Det skulle snart vise sig at vi var kommet ud i naturen med masser af dyr at kigge på.

Allerede på de første meter af den self-guided-trail Terciopelo kunne vi se en skildpadde i den lille bæk der rislede. Selva Verdes logo lyver ikke. Der er ekstremt mange fugle i området og de er til at få øje på.

Lige uden for vores værelse står et smukt Mimosa træ med lyserøde blomster. Ved første øjekast blot et smukt træ. Men det viste sig at Kolibrien godt kan lide dette træ. Så på nærmeste hold kunne vi betragte og tage fotos at denne lille flotte og hurtige fugl.

Bronzehalet Silkekolibri