Man tager tingene som de kommer i Costa Rica. Floden Suerte havde ikke vand nok til at kunne sejle samme vej retur. Derfor skulle vi på en lidt længere tur til Muelle Caño Blanco, foregik af den lange flod Caño negro. En smuk tur af en bred flod som endte ud i en mindre snørklet flod til endestationen.

Alle blev fordelt i busser og man må tage hatten af for guiderne som har en tålmodighed ud over det sædvanlige. De skulle være efter gæster der havde glemt at aflevere nøgler, ikke betalt deres regning, glemt kuffert for slet ikke at tale om dem der helt havde glemt at afgang var 8.30. Fællestur – oh my god.

Sejlturen var lidt længere end turen ud og det betød at busturen til restauran El Ceibo også var lidt længere. Ankomst klokken 12.30 og frokosten var klar til en masse mennesker. El Ceibo bliver brugt som foderbræt og centralstation. Herfra blev alle spredt ud til der hvor de nu skulle hen. Vi blev kørt til National car rental få hundrede meter derfra, hvor vi kunne modtage vores bil.

Hovedvejen fra Tortuguero til Muelle Caño Blanco