Oh Yes

Så blev det den 28. december og vi skal endelig afsted. Der var pakket og klart og intet kunne gå galt nu…

Oh No

En besked fra Air Canada. Flyet fra København var forsinket 3 timer, hvilket måske ikke tegnede alt for godt, da vi kan havde 2 timer til transfere i Toronto. Vi kunne ikke gøre meget ved det, men nåede at ringe til rejseselskabet for at høre hvad der skete hvis vi ikke nåede frem i tide.

Oh No

I gaten fik vi at vide at de først kunne gøre noget i Toronto, så vi skulle ikke bekymre os. Det blev vi dog da vi fik en mail om at vi var ombooket i Toronto til et fly den 31. december til San José. TRE dage i Toronto uden vintertøj og udsigt til at misse Tortuguero var ikke lige en humørspreder.

Oh Yes

Vi kom da til Toronto og vi var spændte på hvad der måtte vente os. Vi fik at vide der var taget hånd om hotel og transport til hotellet. Vi skulle bare lige i en serviceskranke hvis vi ikke ville acceptere de 2 dages ventid.

Oh No

Der var ikke noget at gøre første afgang 31. december, men Air Canada, selvom vi forklarede at Transat havde afgang 29. klokken 11.15, men det selskab havde de ikkeaftaler med så det kunne de ikke bruge.

Oh Yes

Vi kom frem til hotellet med udsigt til 3 dage i Toronto, så vi gik i gang med at planlægge leje af bil så vi kunne se Niagra falls og Toronto. Det var trods alt til at holde ud og C&C travle arbejdede på en plan B for hele rejsen.

Oh Yes but No

I løbet af natten havde Air Canda sendt mail at nu kunne vi godt komme med Transat flyet kl. 11.15 og de havde ombokket os. Det var heldigt at billeje ikke var gået korrekt igennem, men vi havde nået at bokke hotel for 2 nætter mere. Hurtigt af sted i Taxi til Pearson Airport. Frem til skranke for Transat. Oh Yes – vi var på listen og vi havde business pladser. Der var bare lige den hage at Air Canada havde ikke betalt for pladserne.

Oh No

Transsat er i terminal 3 og Air Canada i terminal 1 – Ergo ingen servicedesk. Deres telefonlinjer var rødglødende så det var ikke let at komme igennem selvom klokken kun var 6.00. Endelig en i den anden ende – nåede lige at sige bookingnummer så blev linjen afbrudt. En gang mere mens vi var på vej til terminal 2. Ingen servicedesk, ingen ville tage ansvar og hende i røret var hjælpsom og alt så ud til at lykkedes med Transat. Efter en havl time med at give oplysninger, var der bare lige det at hende i røret ikke var bemyndiget til at sætte os på Transat med business billetter. Vi skulle have fat i en airportmanager. Tålmodigheden var på kogepunktet.

Oh Yes

Endelig en 2 managere der ville tage ansvar. Der blev søgt og der blev ringet og de hujrede som om de spillede playstation. De smilede og vi tænkte at de havde løst problemet med Transat, men Oh No. De havde dog løst lidt af det. De fik os booket ind på Air Canada 16:40. Samme fly som vi missede dage før.

Oh No

Der var udsigt til 10 timer i Pearson airport. Der er godt nok lang tid, når man i forvejen er godt træt.