Tilbage med fast grund under fødderne og tilbage i risikozonen hvor løver ligger i græsset, fortsatte turen til morgenmad. Det var en tur på 35 minutter gennem små spor med lidt vandhuller og mudder. Det gik meget godt det meste af vejen, men i en mudderpøl måtte vi lige have lidt hjælp. Bilen sad fast og ville hverken frem eller tilbage. Heldet var at vi var tre biler og det er hverdagskost for dem og de ved lige hvad de skal gøre.

Back on track og sulten gav sig til kende. Vi havde ingen anelse om hvad morgenmaden bestod af. En sandwich – en croissant med juice eller en tør bolle. Vi nærmede os stedet og kunne se det var et lidt større set op end vi lige havde regnet med.

To store felt truck, langbord med morgenbuffet passet op af kokke og tjenere. To langborde der passede med gæsterne fra hver ballon.

Der var selvfølgelig også modtagelses komité der bød på varme vaskeklude og Champagne. Et vildt setup med alt man kunne ønske sig på buffetten.

Med fyldte maver og efter hyggelige snakke med de andre gæster kunne vi benytte et af de to felttoiletter hvor man kunne besørge med udsigt over savannen.

Loo with a view

Vi blev hentet af vores chauffør Peter som tog os videre på nye eventyr.