Tidlig morgenstund og vores første Game drive i Masai Mara. Indgang til parken er 100$ per person og gælder for hele dagen. Der er ikke noget inkluderet i prisen og ingen garantier for at opleve noget.

Peter kender parken og kom afsted. Lidt sporadiske dyr her og der det første 5-10 kilometer, men så begyndte det at tage til med større flokke af bøfler, elefanter, og antiloper.

En åben slette bød på lidt af hvert. Giraffer, bøfler og Thomson´s gazeller. På god afstand derfra sad 2 gepard brødre og skuede efter flokkene. De havde vist tænkt sig mere end bare at kigge og begyndte at vandre mod flokken, som var for langt væk til vi ville vente på noget ville ske og vi kunne se det.

Peter havde fået et rip over radioen, men i vanlig stil siger han ikke noget før han er sikker på der er noget at komme efter.

Det var der og 2 løvebrødre der krydsede vejen for at få noget at drikke. Vi var i første position og kunne følge dem. De satte sig i skyggen af et træ og begyndte at gnubbe snuder og slikke hinanden til de ikke gad mere. De lagde sig i skyggen og havde nok besluttet at formiddagsluren skulle foregå der.