Køreturen fra Satao til Watamu foregik i Torben og Beths biler. Den førate time var gennem grusvejene i Tsavo national park. Torben ledte an og man er ikke i tvivl om at han har kørt ralley. Der var fart over feltet med at undgå hullerne med mudder. Et par stop undervejs får at kigge på elefanter, strudse og rovfugle.

East Sala gate blev passeret med et kort stop. Gaten ligge ved floden Athi river. Fra Sala gate var der en time og tyve minutter på fine asfaltveje – næsten.

Smukt landskab med små bysamfund. Der var mennesker i gang med alt muligt. Nogle gik til med en flok geder. Andre gennede deres køer langs vejen. Der var sågar nogle der gik med en kæmpe flok dromedarer.
Børnene legede hvis ikke de sad langs vejen og solgte frugt.
Foran hytterne blev der malet mel og lavet mad og fornuftigt nok foregik det under træerne.

Tempoet var ikke så med kørslen, men det var også Beth der havde overtaget føresædet i deres bil. Til gengæld kunne hun en smutvej til Watamu. Den var kortere, en tør grusvej, støvet og bumlet. Vi kunne ikke se langt frem.

Ruten fra Satao til Watamu med et par gode view undervejs.