Bare en lille slendre tur ned af stranden for at finde lidt skaller og søpindsvin. Turen gik syd af Playa Tamarindo og ud forbi pynten Punta San Franscisco og videre til Playa Langosta. Tidevandet var ved at trække sig tilbage og for hvert skridt vi tog kunne det ses. Der blev hurtig puttet skaller og andre fine ting i posen. Lige inden Punta San Frasisco var der “tag selv bord med sushi”. Pelikaner og Terner var i gang med at tage for sig af retterne i vandet. Pelikanerne lå vi vandet og når de var klar fløj de op, sonderede og tog et kamikazedyk for at nappe en fisk. Ternerne tog også kamikaze men gik direkte på vingerne igen. Fantastisk syn. Turen endte med at blive på 6 kilometer i strandkanten.

En Blue Dot Pufferfish var skullet op på stranden og klarede ikke skærene.
Punta San Fransisco
Playa Langosta