Dette sted skal have lidt opmærksomhed fra vores side – en perle midt i det hele.

Sámara Palm Lodge lever fuldstændig op til beskrivelsen som værende et hyggeligt lille lodge med kun 8 værelser, der kun ligger få minutters gang fra både den smukke Samara-strand og centrum af byen, hvor der er et hav af gode spisesteder.

Det er bygget i en rustik og eksotisk stil med palmebladstag, blankpoleret træ og masser af potter og planter overalt. Den lille pool, der ligger som en lille oase omkranset af tropiske planter og masser af palmer. Nyd den rolige atmosfære, køl af efter en varm dag med et dyp i poolen eller tag en lur på liggestolene.

Fra dit værelse har du en flot udsigt til haven. Værelsernes stil er gennemført med afdæmpede røde og orange nuancer, der går igen på både vægge og møbler. Her bliver håndklæderne foldet med stil – som imponerende dyr, hjerter eller andet kreativt. På værelserne har du også alt fra privat badeværelse til gratis Wi-Fi.

Morgenmaden nyder du i skyggen ud til poolen, og der er masser at vælge imellem. Skulle du senere have lyst til en lille snack eller en kold drink, kan du nyde den i deres lounge “Honesty Bar” ved poolen.