Så blev det endelig tid til at komme i land. Eftermiddagen stod på Beachtime og BBQ på en ø. Vi var godt klar over at det hele var i fare på grund af vejret. Ganske rigtigt, da vi kom retur fra sidste dyk så var vejret riv og rusk og det var aflyst.

Hvad gør vi så, øen var jo lige derinde, og jollen var jo lige bag vores båd. Vi fik arrangeret at vi kunne blive sejlet derind alligevel. Besætningen bedyrede at vi ville blive våde og syntes nok vi var lidt tossede. Men vi måtte lige ind og have fast grund under fødderne og sand mellem tæerne. Som tænkt så gjort. Fire redningsveste, vandtæt taske og selvfølgelig 4 pilsnere i snor. Jollekaptajnen sejlede os derind og vi kunne få rørt benene lidt. Der var forslag om at gå øen rundt og der var ingen der brokkede sig. Det var dog betinget af at vi skulle dokumentere at vi havde gået øen rundt. 3 – 2 – 1 GO og Endomondo trackede os. Vi startede i rask trav i sandet som gjorde det lidt mere tungt at gå end en almindelig spadserer tur. Små stop undervejs for at tage billeder og se på krabber var også med til at sætte gennemsnitsfarten ned. Vi forsøgte dog at holde kadancen for at nå tilbage inden middagen ville blive serveret. Jollekaptajnen ventede trods alt også på os.

Vi rundede pynten og så masser af krabber suse med i deres huler i sandet, vi trak ud til venstre for at mærke vandet omkring vores fødder, og efter at have gået lidt kunne vi i horisonten se jollen og i baggrunden båden Scubaspa Yang. Da vi nåede tilbage til udgangspunktet havde vi tid til at få taget gruppebillede og highfive på at have gået øen rundt. Vi var så dristige at vi endda gik ind midt på øen hvor der var palmer og anden bevoksning.

Med en oplevelse rigere kunne sejle fra Alikoi Rah vi vende tilbage til båden til alles overraskelse. Det hele var gået så hurtigt at de ikke havde opdaget at vi var taget af sted og at vi havde fået muligheden for at komme i land.

Fakta om ørundturen, dokumenteret:

Lokation: 3.943437, 72.880208

Afstand gået : 0,52 Km

Tid : 10:26

Gennemsnits hastighed : 3,00 Km

Væske indtaget : 1 øl

Forbrugt kcal : 49