Endnu engang måtte Dr. Pjuskebusk i gang, for en flyvende hund landede i træet lige over mig. De ser en smule drabelige ud når de gaber og jeg vil nødig blive bidt af dette underlige væsen. En flyvende hund (Pteropus vampyrus) er i familie med flagermusen blot i større udgave. Den har fået sit navn, fordi hovedet ligner en hunds og lever af frugt og nektar fra blomster, i stedet for insekter som småflagermus.

Den hang så der med hoved nedad og jeg strakte nakken og kiggede opad. Det var noget af et syn for dem der gik forbi i strandkanten at se mig med teleobjektiv og stor flash. Men hvad jeg har det jo sjovt.

Dagen er rendt mod sin ende og solen er gået ned. Vi spiste ud i dag – altså under åben himmel. Vi sad på stranden foran restauranten og var enige om at det er et meget velfungerende sted. Logistikken omkring øen er perfekt. Der er meget roligt over alt og tjenere, bådbesætning og øvrigt personale er meget venlige og serviceminded.