Egypten er jo Egypten så maden skal der skrives hjem om. Det kan gøres kort og derfor er det også først nu det sker.

Ret skal være ret, der er da variationer, men det er meget det samme. Her er det dog ikke lige så slemt som det har været i Sharm.

Men nu til det. Vi har fået kylling til frokost og kylling til aften. Det har vi fået tirsdag, onsdag og torsdag, så mon ikke vi også skal have kylling fredag.

Der er dog andre retter. Et par gange har vi fået noget oksekød (vil jeg tro) der er formet som hundelorte. Det smager udmærket og er godt krydret. Jeg lader bare være med at tænke på ham der har formet det med hænderne.

Kyllingen har trods alt været varieret. Den har været friturestegt, grillet, sammenkogt og tør. Der er også lidt salat på buffeten, men jeg tør ikke spise af den selvom den ser lækker ud. Tager ingen chancer.

Derimod har jeg taget mange chancer på kagebordet. Er der noget de kan så er det kager. Det er lige fra tørkage, sandkager, lagkager, ris-et-eller-andet-budding og andre gode ting.

Nu er der jo ikke lige andet i nærheden så jeg klemmer lidt ned hver gang, og når der er noget der smager så klemmer jeg ned to gange.