Pause på Site Sataya dolphine reef smileySe på kort HER

Som det jo er påkrævet skal vi jo have et overfladeinterval på en time mellem de to formiddagsdyk. Denne gang sejlede skipperen os til Satay som er et stort koralrev med en stor atol i midten. Her holder delfinerne til.

Vi turde ikke tro på at der var nogen, men vores tro blev gjort til skamme. Der var flere grupper af delfiner og vi blev droppet med snorkel og maske lige foran dem. Der var 30-40 i den gruppe vi fulgte.

Vi kunne svømme et stykke med dem og filme, men de var lidt hurtigere end os så de forsvandt. Vi kom op i båden ign og skipperen fandt frem til gruppen igen. Sådan foregik det fire til fem gange.

Nu måtte vi have det rigtige hvil og der blev ankret op så vi kunne få te og sandkage.

Det var en vild pause som vi sent glemmer.