Det er ikke meget jeg har nævnt om maden her på stedet. I starten kunne den store restaurant godt virke om en “All inclusive” på grund af de mange rettet. Men det viste sig faktisk at udvalget var rimeligt varieret og de varme retter skiftede tema hver dag.

Efter maden kunne man smæske sig i et udvalg af kager, som også varierede hver dag. Prikken over Iet var nok den store “frugt bod” hvor der stod to kokke / snittere og skar frisk frugt ud hele tiden. Ikke noget med store fade folk går og roder i. Meget velsmagende frugter.

Kvaliteten af maden har altså været rigtig fin.

Vi har spist på Thai restauranten nogle gange. Her var maden en smule mere i top. Igen meget velsmagende og godt tilberedt. Her kunne vi hver gang sidde under åben himmel og indtage vores mad, mens vi kunne høre fiskene lige under os.

Frokosten er næsten hver dag blevet indtaget i Vanis Coffeshop. Det var meget naturligt at indtage den her. Den ligger lige for enden af broen, så den er den man støder ind i når man har været ude at dykke. Det er også et af to steder hvor der er gratis internet.

Til forskel for så mange andre steder hvor man bestiller lokal burger, så var disse Swiz burger rigtig lækre og smagte godt. Kødet minder meget om det kød vi selv bruger til vores hjemmelavede burgers.