Little Brothers

Så forlader vi Brothers Island og vi er lovet en lang sejltur på 12 timer. Den skulle ikke være lige som den sidste da vi skal sejle med bølgerne. Vi er helt uden for mobildækning, så Bundesliga fodbold på satellit TV er da fint.
Klokken 5.30 begyndte båden at tage farten af efter 13 timer og 48 minutter. Vi har tilbagelagt 86 kilometer i en blid vuggen. På med kluns, altså bare en T-shirts og shorts, og så op på soldækket og sige godmorgen til kaptajnen.

Fyrtårnet på Daedalus var lige foran os og solen tæt på at stå op. Det er egentlig ikke en ø, men er rev hvor der er bygget et hus med et fyrtårn.

Daedalus Island med fyrtårnet fra 1931 bygget af Egypter og Englændere.

Solen forlod horisonten og begyndte sin opstigning. Vi kunne gøre klar til vores nedstigning på første morgen dyk. Mon det var i dag vi skulle se hammerhajer?