Kan man få for meget af hammerhajer, det kan man vel ikke, men vi valgte hvad vi kalder et easydive. På vestsiden af Daedalus revet blev vi droppet ud for Anemonecity. På ikke mere end 7 meter vand var flere kolonier med anemoner og såkaldte Nemofisk. Vi var bare en lille gruppe og kunne tage os den tid vi ville for vi skulle selv finde tilbage til båden. Derfor blev der tid til fotosession og Nemo var villig.

Anemonerne er meget fotogene og tager sig godt ud på billeder så det var fedt at få chancen til gode billeder. Flasken har jo ikke ubegrænset luft så tid til at komme videre hvor en muræne stak hovedet ud fra revvæggen.

Anemonefisk bedre kendt som Nemo

Man siger gerne et dyk vare til man har 50 bar tilbage eller max 60 minutter, hvad der nu måtte komme først. Vi fik det tilpasset så vi ramte begge dele da vi var tilbage ved SevenSeas flaget der hænger 10 meter under båden.