Andet dyk var på Vilamendhoo Thila som ligger lige uden for øen. Det er fedt når de ligger sådan for så er der ikke langt hjem når andet dyk er slut.
Igen en god briefing om strøm og forhold på revet. Igen direkte i dybet og langs revet. På spidsen af revet mødtes to strømme og det gav et mylder af liv. Store Pinnate Spade Fisk som ligner en diskos der står på højkant. Disse fisk vår også nysgerrige og legesyge. De var i store stimer og kom tæt på. Når vi pustede vores luft ud legede de med den.

Per og jeg gled op på toppen af thilaen og lå der og så på livet. Jeg lå lige foran en kæmpe fiks der havde tænder om en hest – Titan Trigger Fish. Den var ikke nervøs som mange andre fisk. Det ville jeg heller ikke være hvis jeg havde det gebis. Jeg fik lov at filme den inden vi steg til overfladen.

En Titan Trigger fisk kan åbenbart blive meget sur og angribe. Med en længde på op til 75 centimeter er Titan en af de største Trigger fisk.

Selvom bid er ikke giftige, kan de stærke tænder påføre alvorlig skade, som kan kræve medicinsk behandling.

Du kan læse mere om den HER

Du kan se en Youtube video om hvor sure de kan blive HER