Du har måske tænkt over hvad der gemmer sig bage denne betegnelse. Men der er tre typer af måder at bo på. Watervilla som er på pæle ude i vandet. De har adgang til vandet direkte fra villaen. Der findes Garden villa som ligger tilbagetrukket på øen og har udsigt til træer og buske. Til sidst er der Beach villa som ligger direkte til stranden med godt 15 meter afstand. Det er sådan en villa vi bor i.

Den består i sin enkelhed af et stort værelse hvor vi har 2 enkelt senge. Vi har set andre værelser hvor der er honeymoon senge.

Går man gennem værelset er der for enden udgang til toilettet. Udgang er ment helt bogstavligt for halvdelen af rummet er ude i det fri. Det er meget charmerende og lyde fra naturen fyldet rummet.

Til dem der er ventilationsinteresseret kan i kigge på billedet. Mellem de to hvide vægge øverst i billedet findes afkastet.

Vi får skiftet badehåndklæder, håndklæder, vaskeklude og sand. Ja – jeg skrev sand. For i udedelen af toilettet er jorden dækket med fint hvidt sand. Havde vi været i Danmark havde de slået græsset, men her skifter og river de sandet. Jeg kunne ikke helt forstå at der var spor efter en trillebør på vores terrasse som førte ind i værelset, men så kunne jeg se at der var kommet nyt sand.

Foran villaen har vi en fin terrasse hvor vi har udsigten over vandet og husrevet. Helt ude i strandkanten findes vores liggestole som vi ikke har brugt så meget grundet det store pressede program i er igennem.