Så oprandt dagen til årets dykkertur. Tidligt op og med flyet klokken 7.00 mod Hurghada. Efter 5 timers fin flyvning ramte vi jorden igen og blev mødt af en skøn varme. Vi var de første gennem paskontrollen og fik de obligatoriske stempler og kunne træde ind i Egypten. Vores kuffert kom hurtigt og vi havde spottet Vodafone shoppen. Efter 10 minutter var vi på nettet og vi fandt vores chauffør.

Vi var kun 4 der skulle med en 12 personers minibus sydpå fra Hurghada. Vejene er ikke det bedste og det gik over stok og sten. Udsigten var fin men blev lidt ensformig.

Vandet på vores venstre side og ørken på den højre. Det hændte at der kom en by hvor hovedvejen kørte igennem. Af de bygninger der er i byerne er nok 50 procent af dem byggerier som er gået i stå. Kæmpe spøgelshoteller som ikke er bygget færdige. Nogle af stederne var det udelukkende spøgelseshuse.

Vi fik et enkelt pitstop hvor vi kunne strække benene og få lidt at drikke. Da vores chauffør drejede af og nåede en dykkerlejr vejrede vi morgenluft. Han parkeredes foran receptionen og vi sprang ud. Men vi havde glædet os for tidligt. Det var de to andre der skulle bo der.

Ind med os igen. Chaufføren talte meget dårligt engelsk og det lød som om han sagde at vi havde tredive minutter igen. Delvise sig at være halvanden time.

Landskabet blev mere og mere øde og der var efterhånden langt mellem der var bygninger. Solen var på vej ned og mørket faldt på. Da vi endelig drejede af mod Wadi Lahami var det blevet helt mørkt og vi havde været mere end fem timer undervejs i bussen.

Alt tjek ind gik dog meget fint og vi fik vores royale telt og kunne pakke ud. Vi blev tjekket ind i dykkercentret og fik vores dykkergrej gjort klar.

Vi var nu klar til middag klokken 19 og der var en afslappet stemning omkring alle bordene.

Nu glæder vi os til i morgen og se udsigten over vandet og vi skal være klar til dykning 6.45 hvor vi har spist morgenmad.